Hansel Ve Gretel:Cadı Avcıları
Yine öncelikle sinemalar.com’da yer alan filmin konusu ile başlamak istedim
“Zencefilli evle alakalı travmatik bir kazadan 15 yıl sonra Hansel (Jeremy Renner) ve Gretel (Gemma Arterton) adlı ikizler, kendilerini cadıları yok etmeye adamış intikamcı avcılar haline gelmişlerdir. Yıllar geçtikçe ikizler avcılıkta ustalaşmış, izleme kabiliyetinde ve avını yakalama işinde ünlenmişlerdir. Sıkıntıları iyileşse de, işleri oldukça kolaydır, tehlikeli sözler ve lanetler onlara işlemez. Şimdi, Augsbur Başkanı, kasabadan gidebilmelerine ve büyücü kadınların başını (Famke Janssen) bulabilmelerine yardımcı olur. Büyücü kadınların başı ise iki gün sonra gerçekleşecek ‘ Kanlı Ay’ esnasında yapılacak cadılar toplantısında bir çok yerel çocuğu kurban etmeyi planlamaktadır. İşleri daha kötü yapmak için ikili aynı zamanda Augsburg’daki gücü ele geçirmiş ve kendi çapında bir cadı avlayıcısı olan acımasız Şerif Berringer (Peter Stormare) ile de ilgilenmek zorundadır.”
Bu özetten sonra okumak zor gelenler için veya aslında asıl amacımız için :
Videoyu izlemeyen arkadaşlar için şöyle toparlamak isterim:
-3Dsi ciddi anlamda çok iyi uzun zamandır gördüğüm en iyi 3D film lakin konu ilerliyişi hakkında problemleri varKonu ilerliyişi hakkında problemler ne diye soran olursa ileriki sahneyi tahmin edebiliyorsunuz hatta sonuna kadar belki de konu hem sıradan hem de geçişler beklendik.
-Oyunculuklar gayet iyi hatta Jeremy Renner(Hansel) ve Gemma Arterton (Gretel) çok iyi taşımışlar rolü.
-Toplamak gerekirse:
( -Yönleri):Konu yok,geçiş yok,alışıldık sahneler.
(+ Yönleri):3Dsi çok iyi,aksiyon sahneleri bol,vakit geçirmeye birebir.
Yazdığım şeylere de bakarak anlarsınız ki zamanın varsa izleyin derim ben ama 3D hastasıysanız kesin izleyin derim o ayrı aynı şekilde ben seçici bir izleyeyiciyim diyorsanız da evinizde boş vaktinizde izleyin derim ben.
Neyse bu haftaki yazımın da sonuna geldik.Bir sonraki yazımda görüşene kadar kendinize iyi bakın 🙂
İlk Yorumu Siz Yapın